PRETRAGA MOBILNIH TELEFONA

Pretraga

 
PRETRAGA OPREME

Pretraga

 
- OPREMA ZA TELEFONE -
 
AUTO OPREMA
 
Bela tehnika
 
WIDGET FIDGET
 
Advertise Here
 

Sony Ericsson BA700 Baterija

Vrsta opreme

- OPREMA ZA TELEFONE -

Naziv

Sony Ericsson BA700 Baterija

Cena za gotovinsko placanje

1,238.00 din

Cenana 6 jednakih mesecnih rata

244.00 din

Šifra

1241

Lager

Ima na stanju

Pregledano

6832

  • KOMADA

Opis: Sony Ericsson BA700 Baterija

Sony Ericsson BA700 nSonic Baterija za Mobilni Telefon

Odgovara za sledeće modele:

  • Sony Ericsson MT15i Xperia Neo
  • Sony Ericsson MK16i Xperia Pro
  • Sony Ericsson MT11i
  • Sony Ericsson LT16i
  • Sony Ericsson ST18i

Zamena za originalnu bateriju Sony Ericsson BA700

Kapacitet : 1400mAh

Sony Ericsson - Pojacane baterije za mobilne telefone iz nase ponude su vrhunskog kvaliteta i pristupacnih cena.  

Poznato je da cak i Sony Ericsson pojacane baterije za mobilne telefonemogu da izgube i do 20% na jacini svake godine i zato je jako bitno da obratite paznju na kvalitet baterija kada ih kupujete i kako ih cuvate.

Nase Sony Ericsson baterije pojacanog kapaciteta su vrhunskog kvaliteta i zato je njihov radni vek duzi od ostalih baterija koje se mogu naci na trzistu
Tehničke specifikacije baterije u potpunosti zadovoljavaju sve normative tako da ove baterije predstavljaju adekvatnu zamenu originalnim baterijama. 

Izbegavajte pražnjenje vase baterije do kraja, jer to nepotrebno opterećuje bateriju. Bateriju treba redovno puniti. Ne ostavljajte bateriju predugo ispražnjenu jer time možete smanjiti kapacitet i skratiti životni vek baterije.
Nemojte da modifikujete dorač‘ujete, pokušavate da ubacite strane predmete u bateriju, da je uranjate ili da je izlažete vodi ili drugim tečnostima.
Ne pravite kratak spoj. Do slučajnog kratkog spoja može da doč‘e kada neki metalni predmet kao što je novčić, spajalica ili slično, napravi direktni kontakt pozitivnog (+) i negativnog (-) izvoda baterije (Izvodi su metalne tračice na bateriji). Kratkim spajanjem izvoda može da se ošteti baterija ili predmet kojim je ostvaren kontakt.
Izbegavajte ekstremne temperature.Pokušajte da bateriju uvek držite na temperaturi od 15C-25C. Ekstremne temperature smanjuju kapacitet i skraćuju životni vek baterije.
Ne bacajte baterije u vatru pošto mogu eksplodirati. Baterije odlažite u skladu sa propisima. Molimo da ih po mogućtstvu reciklirate. Ne odlažite ih kao kućni otpad.
Upotrebljavajte bateriju samo za ono šta je namenjena. Nepravilno korišćenje baterije može da prouzrokuje požar, eksploziju ili drugu opasnost.Nikada ne koristite oštećeni punjač ili bateriju. Držite bateriju van domašaja dece.